Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 07 Nov 2016, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Obojeni Program godinu završava koncertno nastupima u Beogradu, Zrenjaninu i Novom Sadu

Obojeni program će godinu završiti koncertno!
Pripremaju nastupe
– u Beogradu 10. decembra u klubu Elektropionir,
– u Zrenjaninu 16. decembra u Vinyl Bassic Cafe-u i
– u Novom Sadu 24. decembra u klubu The Quarter!

,,Svaka definicija gubitak je slobode”, a Obojeni program svoju slobodu traži kroz energiju i strast, čistu ljubav i beskompromisni rokenrol. Svaki njihov koncert je prilika da se obnovi životna energija i redefinišu životni ciljevi.

Foto: Jovan Milinov Toba Foto: Jovan Milinov Toba

Obojeni program je bend koji postoji skoro četiri decenije i od prvog dana nametnuli su se kao sastav sa autentičnim muzičkim izrazom, a tu ,,autentičnost” nije lako definisati. Branislav Babić Kebra i OP kroz svoju muziku kanališu The Fall, Joy Division, Slits, Raincoats… ali sve vreme uspevaju da ne zvuče kao neko od pomenutih. Obojeni program su pravac za sebe, muzički izraz koji je nezahvalno upoređivati sa bilo kojim drugim postojećim. Obojeni program su izbor koji napravite u jednom trenutku svog života i ostajete mu verni dok u vama tinja ta vatra slobode i bunta.

Kebra i Obojeni program su ti malobrojni srećnici kojima nije problem da sebe nanovo izmišljaju, da probaju nešto novo, da rizikuju i iznenađuju. Od 1980. godine do danas kroz bend je prošlo bar pedeset muzičara, a deo opšte kulture cele jedne generacije je predstavljanje benda u emisiji legendarnog Džona Pila na BBC radiju i emitovanje spota za “981” u MTV 120 minuta.

Ulaznice za decembarske nastupe Obojenog programa već su u prodaji, i to:
Za beogradski 10. decembra u Zaokretu (Cetinjska 15) i Kafeu Šikarica (Skadarska 22) po ceni od 600 dinara za prvih 50 ulaznica, redovna cena biće 800, a na ulazu u Elektropionir 1.000 dinara.
Za zrenjaninski 16. decembra u Vinyl Bassic Cafe-u (Kralja Aleksandra I Karađorđevića 8) po ceni od 500 dinara za prvih 50 ulaznica, redovna cena biće 600, a na ulazu u Vinyl Bassic Cafe 700 dinara.
Za novosadski 24. decembra na blagajnama Gigs Tix-a po ceni od 500 dinara za prvih 100 ulaznica, redovna cena biće 600, a na ulazu u Quarter 800 dinara.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne