Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 27 Apr 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Objavljen je novi album grupe GRATE ,,Ne mogu, neću, ne znam i ne želim “

Najavljen singlovima ,,Ja” i ,,Karma”, pod etiketom Odličnog hrčka upravo je objavljen treći studijski album novosadskog alt rock sastava ​​GRATE.

Grate cover

Izdanje ​​,,Ne mogu, neću, ne znam i ne želim”, u 56 minuta i 56 sekundi donosi žestoki rokenrol zvuk i sirovu energiju koja pokreće!

Na novom albumu grupe Grate nalazi se 13 pesama ,,koje će vas svaka na svoj način zakucati ili udariti jakom realnošću koju nose” ​​(Nocturne Magazin, 2015)

Album ,,Ne mogu, neću, ne znam i ne želim” dostupan je na Deezeru, ali i na zvaničnom YouTube kanalu grupe Grate.
Prethodni album ,,Volim da hodam”, koji je od nedavno takođe dostupan na digitalnim servisima, označio je kraj lomova za Grate.

Grate_fotograf Jelena Ivanovic

​​,,Prošli smo kroz zaista težak period dok smo stvarali pesme za ,,Volim da hodam”. ,,Ne mogu, neću, ne znam i ne želim” je nešto potpuno drugo… Ovaj album oslikava naš život u poslednje dve i po godine, koliko smo ga i stvarali. Trinaest priča koje smo videli, čuli, i preživeli. Kao da se sam napisao! On je naš glas protiv mračne realnosti koju živimo, ​odgovor na nadrealn​u​ svakodnevic​u​… Naša borba za bolju budućnost!” objašnjavaju momci iz grupe Grate kako je rođeno novo, upravo objavljeno izdanje.

​Pratite Grate:
Na webu – grateband.com
Na Facebooku – facebook.com/bandgrate
Na Tweeteru – twitter.com/grate
I Instagramu – instagram.com/grateband

Autor fotografije: Jelena Ivanović.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne