Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 01 Mar 2023, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Novo Hali Gali izdanje na #Kontakt23:

Photo: Nenad Vujanović

Muzički festival Hali Gali održaće se 24. marta u klubu Drugstore u Beogradu. I ove godine Hali Gali je deo programa Kontakt konferencije, showcase-a i festivala koja se održava od 23. do 25. marta na više lokacija u Beogradu.

Hali Gali je događaj poznat po plasiranju mladih izvođača iz mnogih alternativnih muzičkih žanrova i po peti put nudi najbolje što srpska scena ima da ponudi. U ovom izdanju jednog od, muzički, najraznovrsnijih muzičkih festivala nastupaće Consecration, Vizelj, Koikoi, Proto Tip, Gazorpazorp, Šajzerbiterlemon, Sitzpinker, Sv. Pseta i mnogi drugi izvođači sa domaće alternativne scene. Ovim programom HALI GALI najavljuje početak rada na novoj kompilaciji.

„Poznato je da Hali Gali Festival uvek sa sobom donese ogromnu količinu pozitivne energije, atmosfere i mladalački duh u kojoj publika voli da uživa. Ono što ovaj Hali Gali tzv. Hali Gali „RODEO“ čini posebnim su nastupi svih aktivnih bendova sa Hali Gali kompilacije iz 2019. po prvi put u istoj večeri! Tim potezom mi zvanično želimo da najavimo početak rada na novoj kompilaciji! Ovaj događaj se ne sme propustiti iz 1000 razloga! Obavezno dođite“ poručuju organizatori Hali Gali festivala.

Prva Hali Gali kompilacija je izašla u decembru 2019. godine za izdavačku kuću Kišobran/Pop Depresija i na scenu je izbacila pregršt novih mladih bendova, a mnogi od njih koje ćete imati priliku da čujete uživo u petak 24. marta u klubu Drugstore već par godina vladaju srpskom muzičkom scenom. Kompilacija je postigla veliku slušanost u zemlji ali i regionu, a neki muzički kritičari izjednačavaju njen uspeh sa kompilacijom “Paket aramnzman” iz 1981. godine.

Ulaznice za Hali Gali festival su dostupne u pretprodaji po early birds ceni od 800 dinara, dok će redovna cena karte biti 1000 dinara. Na ulazu će cena iznositi 1500 dinara. Očekujte sjajnu atmosferu punu iznenađenja, zabave i koncertnim dešavanjima u klupskim terminima.

NASTUPAJU

TUNDRA STAGE:
CONSECRATION
ŠAJZERBITERLEMON
GAZORPAZORP
SV. PSETA

PAD STAGE:
SITZPINKER
PROTO TIP
VIZELJ
KOIKOI

GLAVA U BETONU STAGE:
LIL TATY
PRAKTIKAL
NA5A

METANOJA STAGE:
MAUNA
DULENCE 913
FIBRA VRGOV

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne