Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 04 Jul 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

NOVI SPOT OBOJENOG PROGRAMA

Novosadski sastav Obojeni program plasirao je spot za drugi hit singl sa hvaljenog albuma ,,Kako ti misliš: mi?“ (Odličan hrčak/ Exit Label, 2012.)

Posle prvog spota za numeru ,,Da li smo naučili živeti u kapsuli“ koja je postala hit širom regiona, Obojeni program je ekranizovao i pesmu ,,Samo da ti kažem postalo je sve nevidljivo“. Spot je montiran u stilu foto fanzina koji čini nekoliko stotina fotografija članova benda. Režiju potpisuje Aleksandar Davić, a montažu PJ.

Aktuelni album ,,Kako to misliš: mi?” je već prvim singlom probudio interesovanje publike širom regiona i dokazao da je, i nakon više od tri decenije, rad ovog kultnog novosadskog benda sve plodniji i inspirativniji.

,,Samo da ti kažem postalo je sve nevidljivo”  je atipična pesma… Otkriva Obojene kakve nismo poznavali. (Miloš Trifunović, Jelen top 10)

-Unatoč abrazivnosti, uspješno nose melodijske fraze. Stari, ali efikasan trik najboljih    post-punk bendova neočekivana je poveznica s debijem Obojenog programa, a to vrijedi i za novu ,,Samo da ti kažem postalo je sve nedivljivo”. (Aleksandar Dragaš, Jutarnji list)

Brojni poštovaoci Obojenog programa, ovaj novosadski bend će tokom letnjih meseci moći da vide na Jelen Fusion bini Exit festival 14.jula, na Šabačkom letnjem festivalu 7.avgusta i na Belgrade beer festu 15.avgusta.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne