Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 07 Apr 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Novi spot i nova doza energije za fanove benda Lollobrigida

U subotu, 26. aprila, u beogradskom klubu Gun nastupiće electro punk / synthpop sastav Lollobrigida.

Ulaznice po ceni od 500 dinara su u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22. Na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 700 dinara.

https://www.facebook.com/events/1428568917390821/

lollobrigida1

Lollobrigida je bend koji pruža zabavu svima koji to žele na jedan zreo i prefinjen način, a opet u potpunosti kontroverzan i razuzdan. Na koncertu u klubu Gun posetioci će imati prilike da pored hitova Moj dečko je gej , Volim te , Sex on Tv i Tražim te čuju i najnoviju pesmu Uzalud.

Sa novom ekipom sjajnih muzičara i članovima benda Svi na pod, Lolle su nedavno snimile i objavile spot za ovaj singl.

Uzalud

– Pjesmu Uzalud snimili smo s našim prijateljima iz benda Svi na pod. Petar Rudić snimao je i producirao pjesmu, a Bojana Vunturišević je s nama pjevala, vrištala i skakala. Sviđa nam se muzika benda Svi na pod i Bojanin vokal, ali htjeli smo je staviti u malo žesći kontekst, da vidimo kako ćemo nas tri funkcionirati u punk varijanti. Ispalo je sjajno, mislim da je i Bojani godio izlet u Lollobrigidin tvrđi zvuk. Pjesma je pravi girl riot, a spotom smo htjeli prenijeti energiju žive svirke. Svi članovi benda Lollobrigida su novi (osim mene i Petre), to je sad beogradska ekipa mladih dečki iz Bigza, ovo je moment da ih upoznate. S obzirom da sam spot snimala u 9. mjesecu trudnoće, moje kolegice za mikrofonom – Petra i Bojana, također nose ‘trbuhe’, iz solidarnosti. – Ida Prester

Sastav Lollobrigida, karakterističan po živim i glasnim nastupima, 2009. godine osvojio je laskavu MTV nagradu, Best Adria Act. Za najgledanije spotove prošle godine – Stroboskop i Pilula, bend je 1. aprila 2014. osvojio i dve zlatne MTV nagrade.

Novi album Pilula je ultimativni dance pop album za široke mase, koje je bendu ustalio status jednog od najvećih regionalnih elektro-pop zvezda i možemo ga smatrati najboljim ostvarenjem u njihovoj karijeri.

http://www.lollobrigida-band.com/
https://www.facebook.com/pages/Lollobrigida/450260490523

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne