Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 28 Nov 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Novi spot grupe Fitnes za pesmu ,,Ravnoteža”

Kragujevački sastav Fitnes, off projekat grupe Popečitelji, trio koji čine braća Saša, Goran i Aleksandar Furunović, snimio je spot za novi singl, pesmu ,,Ravnoteža” (Odličan hrčak, Druga stvar, 2014).

,,Ravnoteža” je snimljena u kragujevačkom studiju ,,Trafika”, spot potpisuje Saša Furunović, a novom pesmom grupa Fitnes najavljuje drugi album na kojem već uveliko rade.

Fitnes

,,Sastav Fitnes je od samog nastanka uspeo da oblikuje jedinstveni izraz u odnosu na Popečitelje i ljudi to prepoznaju, uprkos tome što je u pitanju slična ekipa i instrumentalni rock. Osnova pesme ,,Ravnoteža“ usnimljena je u trenutku nastajanja, na probi, i tema odiše upravo tom svežinom i neposrednošću“, kazao je Saša Furunović povodom objavljivanja novog singla.

Instrumentalni rock sastav Fitnes postoji od 2003. godine i predstavlja slobodnu adaptaciju
​​muzičkih ideja braće Furunović. EP ,,Udarci i varnice“ objavili su 2011. godine, a godinu dana kasnije izašao je i hvaljeni dugosvirajući album istog naziva.

Spot je dostupan na YouTube-u:

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne