Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 23 Jan 2019, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Novi singl grupe Fit – Ljubav je magija

Jedna od najprepoznatljivijih riječkih pop-rock grupa opet je aktivna!

Njihova ,,Mačka” nam ne izlazi iz ušiju decenijama unazad, a sada, polako ali sigurno, njeno mesto zauzima poletni singl ,,Ljubav je magija”, kojim se Fit vraća na scenu.

Oslonac postave i dalje čine originalni članovi Davor Lukas (vokal) i Zorko Opačić (gitara). Bubanj, kao i na poslednjem albumu “2011” svira Alen Tibljaš, a bas gitaru će na koncertima svirati Robi Jovanović (Mandrili, Turisti).

Novi singl ,,Ljubav je magija” sniman je u studiju Nena Belana u Rijeci i u studiju Zorka Opačića u Amsterdamu.

Novi singl donosi prepoznatljivi fitovski gitarski power pop, karakterističnog Lukasovog vokala i zaraznog refrena, kao da je neobjavljeni dragulj sa drugog albuma “Daj mi ruku”.

Novu pesmu grupa Fit je uspešno promovisala na nedavnom nastupu u Puli, ali i na proslavi Nove godine u rodnoj Rijeci.

Prvu polovinu 2019. godina Fit planira da provede koncertno širom regiona promovišući novi singl, ali će na koncertima koje pripremaju publiku podsetiti na hitove kojih se uželela – od ,,Mačke”, preko ,,Rijeke”, ,,Zaboravit ću sve” i mnogih drugih hitova koji su obeležili čitavu jednu epohu jugoslovenske scene.

Novi singl grupe Fit, ,,Ljubav je magija”, dostupan je na Deezeru i drugim digitalnim servisima https://www.deezer.com/us/album/85017742

a lyric video na youtube kanalu benda:

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne