Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 07 Jun 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Novi singl grupe Eyesburn: “Dream is Over”

Beogradski sastav Eyesburn je tik pred nastup na Mikser festivalu objavio novi singl!

“Dream is Over” je pesma kojom Eyesburn započinju novo poglavlje – muzički vraćajući se u okvir četvoročlanog hard/stoner/reggae rock benda, ali sa dvadesetogodišnjim iskustvom iza sebe!

,,Tekstualno, pesma je ohrabrenje posrnulima koji skupljaju snagu i vraćaju se u životne tokove jači nego što su bili pre posrnuća. U rečima pesme se mogu naći svi koji bez obzira na poteškoće nalaze smisao u životu”, objašnjava Nemanja Kojić Coyote.

Eyesburn promo

Bend već uveliko radi na novom albumu, a “Dream is over” je jedan od tzv. pilot singlova za novo diskografsko ostvarenje koje se sa nestrpljenjem iščekuje.

Eyesburn će letnju sezonu provesti radno, nastupajući širom regiona. Pored nastupa na beogradskom Mikser festivalu 5. juna, 4. jula ih očekuje nastup na OK festu (Tjentište, BiH), 10. jula Exit festival, koncerti u Prizrenu 30. jula i u Sremskoj Mitrovici 1. avgusta, te Love fest 9. avgusta i čuveni mađarski Sziget festival 12. avgusta.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne