Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 28 Aug 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

,,NOVČANIK” VELIKOG PREZIRA DOSTUPAN ZA BESPLATAN DOWNLOAD

Veliki prezir je svim vojim poštovaocima odlučio da pokloni pesmu ,,Novčanik”, singl koji najavljuje  vinilni EP ,,Svetlost i dim”.

Izdanje ,,Svetlost i dim”  će tokom jeseni biti objavljeno pod etiketom Odličnog hrčka. Veliki prezir će do tada snimiti i spot za naslovnu numeru u režiji Andrijane Stojković.

EP ,,Svetlost i dim” snimljen je u studiju ,,Digimedia” u Beogradu i ,,Šamarčina” u Vrbasu, snimatelji su Dušan Ševarlići Janko Maraš, a produkciju i mastering potpisuje Matej Zec (Studio ,,Dis”, Rijeka).

Najavni singl ,,Novčanik” može da se preuzme na sledećem linku:

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne