Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 24 Mar 2014, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

Njujorški bend Slavic Soul Party prvi put u Srbiji!

Jedan od najpoznatijih bendova inspirisanih Balkanom, Slavic Soul Party, po prvi put u Srbiji nastupa u beogradskom klubu Gun, u četvrtak 27. marta.
Početak najavljujemo za 22 časa. Ulaz je besplatan!

slavic soul party

Ako ste spremni za dobru zabavu u njujorškom stilu, čeka vas nastup grupe Slavic Soul Party, koji potpuno slobodno meša uticaje balkanske trubačke muzike, sa jazz virtuozošću, fanki ritmovima, dabom ili latino zvucima. Nakon obilaska juga Srbije i druženja sa muzičarima iz Vranja, bend počinje svoju evropsku turneju koncertom u Beogradu. Grupa je nedavno objavila svoj 5. album Taketron. Članovi sastava Slavic Soul Party nastupaju i u grupama Kultur Scock, Nate Wooley Quartet, Frank London Klezmer Brass All Stars. U postavi su tromboni, trube, saksofon, bubnjevi, tuba, ali i goč, kao i harmonika, koju svira neverovatni Pere Stan.
Ako ste spremni za dobru žurku u Nju Orleans sreće Balkan preko Njujorka stilu, Slavic Soul Party u Gunu su mesto za odličan provod i mesto gde ćete čuti najmoderniji brass band, koji utabava stazu drugima, kako sa Balkana, tako i iz Amerike.

https://www.facebook.com/events/255972647916782/

https://www.facebook.com/SlavicSoulParty

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne