Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 02 Aug 2018, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Nikola Vranjkovic na Beer Gardenu Petak, 3.avgust, 22h

Nikola Vranjković je umetnik koji već decenijama unazad doprinosi afirmaciji pesničke reči u rokenrolu, što je i ozvaničeno nagradom koju je nedavno dobio – upravo je on laureat za 2018. godinu, za laskavo priznanje „Strune od svetla“.

Pre nepunih godinu dana objavio je i ,,Veronautiku”, koja ga je vrtila u žižu interesovanja, budući da se radi o izdanju koji je od strane kritike nazvan čak i ,,najvećim rok albumom 21. veka”.

https://bosonoga.com/2017/11/24/nikola-vranjkovic-veronautika-2017-nas-najveci-rok-album-21-vijeka/

Maestralni autor uz podršku spektakularnog benda obeležio je zimsku sezonu u SubBeerni Centar koncertom u okviru Kontakt konferencija.
Obeležiće i letnju – u koncertnoj bašti SubBeernog Centra – pod vedrim nebom, na Beer Gardenu, na makiškoj strani Ade.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne