Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 04 May 2011, i nalazi se u kategoriji Izdanja.

Nežni Dalibor “Normalan život”

Novi album grupe Nežni Dalibor, pod nazivom Normalan Život pojavio se u prodaji, a zvanična promocija albuma održana je u UK “Parobrod” 30. marta.
“Jeste li poludeli ljudi” je singl kojim bend promoviše svoj drugi album i koji se premijerno pojavio na top listi savremene domaće pop-rock muzike “Jelen top 10 ” .
Singl je ubrzo dospeo na prvo mesto top liste B92, Diskomer i Popboks.
Muzički gledano album predstavlja poigravanje žanrovima, stilski je šareniji nego prvi, zreliji i rafiniraniji. Producent je ostao nepromenjen ( Boris Mladenović ), ali je promena nastala na polju načina snimanja albuma, što bi tehnički značilo da je album snimljen uživo, pa je postignuta atmosfera i dinamika live nastupa. Počevši od naslova albuma, preko naziva pesama i redosleda kojim su uspostavljene na albumu, sa sigurnošću se može tvrditi da je reč o ozbiljnom, na momente turobnom preispitivanju pojmova normalan život, stvarnost i otuđenje savremenog čoveka. Dakle konceptualan album. U pripremi su dva spota i to za pesmu Ne postojim, koja se smatra pandanom pesmi Samo magli, sa prvog albuma.
Normalan život sadrži 11 pesama : Jeste li poludeli ljudi, N.Z.O. , Obrtaj, Ne postojim, Savest, Atom, Glupi Avgust, Strah, Mogu da zaborave na mene, Bilo ko, A.B.

CD “Normalan život” može se nabaviti u B92 shopu, prodavnici Pinball Wizard, beogradskom kafeu Šikarica, Mungos CD shopu u Novom Sadu i ostalim bolje snabdevenim radnjama. Izdavać albuma je etiketa Odličan hrčak.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne