Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 26 Oct 2016, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Nežni Dalibor, 29. oktobra nastupa u Elektropionir-u

14601085_438336609674668_2081314115474589850_n

Sastav Nežni Dalibor nastupiće u subotu 29. oktobra u klubu Elektropionir u Cetinjskoj ulici u Beogradu.
Ovaj novi susret sa beogradskom publikom zaokružuje ovogodišnju seriju koncerata po prestonici, koju su obeležili nastupi u Domu omladine, Studiju 6 i Domu kulture studentski grad, i najavljuje 4. studijski album benda „U slojevima”.

Do sada su, kao uvertira u nov materijal objavljena tri singla, pesme „U slojevima“, „Vikendi“ i „Prvomajska“.
Pre nekih osam godina Nežni Dalibor nam je na bini predstavio prvi album “Sredstva i veštine”, koji je osvojio naša čula.
Od tada nam u slojevima pokazuje aspekte svog karaktera i identiteta, dok se u poslednjim nastupima kroz melodije i tekstove najpre preispituje, kritikuje, poigrava i tera na razmišljanje.
Ako je nežnost epitet kojim se označava britka reč, snaga melodije, suptilnost emocija, onda ovaj bend nudi prave definicije.

Početak koncerta je zakazan za 21h.
Cena karte u pretprodaji 400 rsd, karte se mogu kupiti u kafeu Sikarica i Zaokretu. Na ulazu cena karte 600 rsd

Dođite, nežnost je lekovita.

Nežni Dalibor iza sebe ima tri studijska albuma: “Sredstva i veštine” (2008), “Normalan život” (2011) i “Nežni Dalibor” (2013). Bend je diskografski debitovao singlom “Značajan događaj” na kompilaciji “Jutro će promeniti sve?” (2007) u sastavu Ivica Marković (gitara i vokal), Branimir Bogdanović (bubanj) i Ljubomir Vučković (bas i vokal). Održali su veliki broj koncerata širom regiona uključujući sve značajnije festivale kao što su EXIT, Terraneo, Taxirat, Bedem… ali i dalje u Evropi, od čega se izdvajaju nastupi na festivalu Glimps u Belgiji i Waves festivalu u Beču. Krajem 2011. godine bendu se na gitari, sintisajzeru i specijalnim efektima pridružio Davor Sopić, a krajem 2012. godine dobili su i novog bubnjara, Dragana Jovanovića Gagija.

Predstojeći abum “U slojevima” je snimljen u Studiju P3 u Beogradu, a produkciju potpisuje Caspar Wijnberg (ex-The Saints). Mastering albuma je urađen u Da Goose Music studiju u Holandiji.
Svi do sad objavljeni singlovi dostupni su za preuzimanje sa BandCamp stranice benda: http://neznidalibor.bandcamp.com/

Nežni Dalibor online:
BandCamp: http://neznidalibor.bandcamp.com/
Facebook: www.facebook.com/nezni.dalibor
Youtube: https://www.youtube.com/user/neznidalibor

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne