Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 25 Apr 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Najbrže objavljeni nosač zvuka

Jack White srušio je rekord u najbrže objavljenom nosaču zvuka, za šta mu je trebalo tri sata, 55 minuta i 21 sekund, piše magazin Time. Kao deo ’Record Store Day’-a (dana prodavnica ploča), Vajt je izveo naslovnu numeru svog nadolazećeg albuma ‘Lazaretto’, koji stiže u prodaju 10. juna, pred malobrojnom publikom u Nešvilu.
Odmah nakon nastupa snimak je United Record Pressing objavio na vinilu. Fanovi koji su se zadržali mogli su odmah i da kupe singlicu.

Dosadašnji rekord držala je švajcarska grupa Vollgas Kompanie koja je objavila live album samo dan nakon snimanja.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne