Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 22 Nov 2016, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Ment Festival u okviru promotivne turneje stiže i u Beograd, u Elektropionir 24. novembra

U četvrtak, 24. novembra, u Elektropioniru se predstavlja MENT Showcase festival iz Ljubljane, koji je na svojoj MENTprizent turneji. Iz tour busa će se u četvrtak u Elektropioniru iskrcati bendovi KOALA VOICE, ČAO PORTOROŽ i BLAŽ.
Ulaznice će se naplaćivati svega 300 dinara i biće dostuone samo na ulazu u klub.

web-ment-1

KOALA VOICE
Koala Voice je četvoročlani bend iz industrijskog dela Slovenije. Sa svojom svežom mešavinom indie muzike i roka i popa 70-ih osvojili su srca i glasove na takmičenju slovenskih srednjoškolskih bendova 2014. godine. Iako je srednjoškolski period iza njih, Koala Voice nastavlja svoj put sa mnoštvom koncerata i nastupa kao što su EXIT, Eurosonic, Tallinn Music Week, Wild Mint in Russia, Reeperbahn, Waves Vienna, Waves Bratislava i još mnogih drugih evropskih festivala. Trenutno rade na svom drugom albumu, sa kojeg će u Elektropioniru izvesti neke od novih stvari.

ČAO PORTOROŽ
Muzika Čao Portorož-a se može okarakterisati kao jake i koncizne vinjete, u kojima se punk i indie guitar rock prepliću sa formama pop-a. Sa jedne strane mogu se smatrati tribjutom alternativnog roka 90-ih, a sa druge predstavljaju new wave jugoslovenskog roka. Čao Portorož se služe “globalnim” jezikom, nekada pevajući na srpskom, nekada na slovenskom, ili francuskom. Njihov performans je valovit talas blagih melodija i distorzivnih rifova.

BLAŽ
Blaž je producent bez klasičnih kompjuterskih limita. Prevashodno poznat kao talentovan mladi hip-hop producent pod imenom Dpek, kasnije se vraća na ime koje mu je dato po rođenju. Ovaj put on će pružiti svoj eklektični pogled na elektronsku muziku, producirajući divlje priče sve od bouncing hip-hop-a do ambijentala, od vrckastih melodija pa sve do eksperimentalnih gličeva. Njegov drugi album “Don’t Listen To This”, izdat u martu, prikazuje njegovu raznovrsnost koja se uvek transformiše u ludi live action.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne