Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 27 Aug 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Marčelo i Elemental ujedinjeni u Hali sportova (10.10.2015. 21:00)

Prethodnih godinu dana Marko Šelić Marčelo prelazio je region uzduž i popreko promovišući album ,,Napet šou”, svoje peto i najuspešnije izdanje u 12 godina dugoj muzičkoj karijeri.
I, kako sam Marčelo kaže: ,,Došlo je vreme da se prebrojimo”, te će sa tom idejom i izazovom 10. oktobra održati najveći koncert ikada – u Hali sportova na Novom Beogradu!

Marcelo i Elemental web plakat

Muzičar i pisac Marko Šelić Marčelo je za 12 godina postigao uspehe kao malo ko na našim prostorima, i sve to uz podršku poštovalaca čiji je broj rapidno rastao iz dela u delo, iz godine u godinu. Najveći koncert u Marčelovoj dosadašnjoj karijeri posvećen je upravo njima – svima onima koji ga bezrezervno podržavaju i nadahnjuju, čiji glas Marčelo čuje i pretače u stihove!

Elemental_foto

Na koncertu u Hali sportova, Marčelu će se pridružiti ​Elemental, ​​jedan od najpopularnijih​ hrvatskih sastava sa kojim Marčelo sarađuje još od debi albuma ,,De Facto”. Od 2003. godine i dueta ,,Bekstvo”, Elemental i Marčelo su se susretali na raznim geografskim širinama, festivalima i koncertima, a ujediniće se i 10. oktobra u Hali sportova!

U subotu, 10.10.2015. godine u Hali sportova na Novom Beogradu očekuje nas dvostruki ​koncertni spektakl i više od tri sata do sada neviđenog programa koji pripremaju Marčelo i Elemental!

Marčelo i Filteri foto Ana Danilović

,,Nerešiv domaći zadatak za kolege sa scene” – ovako su do sada opisivani Marčelovi nastupi.​..​ Koncertom 10.10.2015. godine u novobeogradskoj Hali sportova, Marčelo, koji je ,,poput Boba Dilana ili Džona Lenona postao glas generacije“​,​ izazvaće sebe, prijatelje iz grupe Elemental i brojnu vernu publiku da udruže snage i da dobar glas učin​e​ još boljim… i glasnijim!

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 800 dinara dostupne su na svim Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima.
Promotivna cena ulaznica važi do 6. septembra.

​Pratite Marčela i Elemental:​

Na Facebook-u:
facebook.com/marcelodefacto
​facebook.com/elemental.hr​

​Na YouTube-u:​
youtube.com/MarcheloOfficial
​youtube.com/elementalbend​​

Na Instagramu:
instagram.com/marcelodefacto
​instagram.com/elementalbend​

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne