Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 20 Mar 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

LOLLOBRIGIDA I SVI NA POD! STIGAO SPOT ZA “UZALUD”

LOLLOBRIGIDA i beogradski bend SVI NA POD! objavili su svoj zajednički spot za pesmu “Uzalud”. Pesma, kao i sam spot predstavljaju saradnju dva pomenuta benda, a najavljuje novi album benda Lollobrigida, koji treba da se pojavi u narednih nekoliko meseci.

lolobrigida-spot_1395225152_670x0

Posle izuzetno uspešnog albuma ‘’Pilula’’ iz 2012, koji je doneo brojne hitove, Lollobrigida se predstavlja ovog puta u malo izmenjenoj postavi, sa beogradskom ekipom muzičara, predvođeni dobro poznatim pevačicama Idom Prester i Petrom Cigoj.

Pesma ‘’Uzalud’’ urađena je u saradnji sa članovima benda Svi na pod – producent je Petar Rudić, a gost vokal je Bojana Vunturišević. Spot je premijerno prikazan sinoć na MTV kanalu.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne