Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 23 Oct 2023, i nalazi se u kategoriji Vesti.

LETU ŠTUKE U DORĆOL PLATZU 3. NOVEMBRA ’23.

Dino Šaran važi za jednog od najuticajnijih pop-rock autora na našim prostorima, a njegove Letu Štuke su bend koji je jedan od omiljenih među beogradskom publikom. Dorćom Platz biće njihovo novo mesto susreta.

Specifični umetnički izraz, društvenopolitički angažovani tekstovi koji seciraju stanje u društvu, intimna i aktuelna lirika, deo su autorskog rukopisa Dina Šarana. Zahvaljujući njegovim intrigantnim tekstovima, pre svega, Letu Štuke su već prvim albumom iznedrile hitove poput ,,Minimalizam”, ,,Šutiš” i ,,Mjesto za dvoje”, a naredna izdanja ,,Proteini i ugljikohidrati”, ,,Brojevi računa” i ,,Topla voda”, potvrdili su njihovu visoku poziciju na regionalnoj sceni.
Ulaznice po ceni od 2.000 dinara dostupne su na Ticket Vision prodajnim mestima, kao i na tickets.rs.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne