Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 02 Nov 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

LET 3 U BEOGRADU, NOVOM SADU I NIŠU

Prošle godine, drugu sezonu beogradskog Gun Cluba otvorio je koncert grupe Let 3.

Više od godinu dana kasnije, riječki dečki vraćaju se na ,,mesto zločina“! U petak 23. novembra u Miloša Pocerca 10 izvršiće ,,bombardiranje Srbije i Čačka”, prozboriti koju o ,,profesoru Jakovu”, ,,vjernom psu” i ,,djeci u vremenu”.

,,Uskoro nam izlazi mini album koji najavljuje skorašnji izlazak albuma. EP  sadrži neke potpuno nove pjesme, neke neobavljene, neke neobjavljene spotove,video snimke sa proslogodišnjih koncerata koji su održani u našem prostoru za probe u koji stane samo 100 ljudi i na kojima smo svirali samo materijale sa naša prva dva albuma ,,Two doogs fucking” i ,,El Desperado”… Inače Let 3 je već duži period u fazi čišćenja; redovno se klistira, sve manje jede, gleda u sunce, sluša svoj album ,,Nečuveno”, pije pročišćenu konjsku krv, meditira i bavi se modom”, u svom stilu je izjavio Damir Martinović – Mrle pred dolazak u Beograd i Novi Sad.

Mrle i Prlja će uz pratnju sjajne ekipe sa kojom su konstantno na proputovanju Balkanom pored beogradskog održati koncert u Nišu u četvrtak 22. novembra, u čuvenom Feedbacku, ali i u Novom Sadu u hvaljenom novootvorenom klubu The Quarter u subotu 24. novembra.

U zadnjih 25 godina koliko postoje, LET 3 su bili zabranjivani, osporavani, proglašavani ,,nepodobnim”, ali je i beogradska i novosadska publika uvek prepoznavala njihov jedinstveni izraz i zajedno sa njima učestvovala u uvek smelim performansima.

Ulaznice su u prodaji od 1. novembra, i to

–      za beogradski koncert u kafeu Šikarica, Skadarska 22, kao i preko Eventim prodajnog servisa po ceni od 800 dinara, odnosno 1.000 dinara na dan koncerta,

–      za novosadski koncert posredstvom GigsTix i Eventim prodajnih servisa po ceni od 600 dinara, odnosno 800 dinara na dan koncerta.

–  za niški koncert po ceni od 500 dinara u pretpodaji, odnosno 600 dinara na dan koncerta (Vintage Shop, Kupina bioskop).

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne