Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 21 Jul 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Let 3 objavili novi spot za singl Divljakuša

Ljubitelji Let 3 konačno imaju prilike da pogledaju novo remek delo kontroverznih riječkih rokera. Naime, Divljakuša je prvi singl kojim Let 3 daju uvid u rad na novom materijalu.

Lako pamtljiv refren odmah ulazi u uvo i dokazuje da su Riječani zaista bili u kreativnom zamahu kada su stvarali novi album, budući da ovaj singl već sada može stati uz rame klasicima sa njihovih prethodnih 9 albuma iz 26 godina duge muzičke karijere.

image001

Videospot je snimljen pod pokroviteljstvom BECK’Sa u okviru retrospektivne izložbe međunarodno poznate umetnice Vlaste Delimar, a Mrle je objasnio kako su Let 3 i Vlasta Delimar kliknuli na prvu: Naša suradnja s legendarnom Vlastom Delimar leži u našem jednakom senzibilitetu prema umjetnosti i performansu, što nas je i dovelo do zajedničke suradnje. Vlastina izložba savršeno se uklopila u scenografiju za novi spot, a ono što je nedostajalo mi smo doveli. A to su bile ovce, i to njih čak šesnaest. Evo idealnog spoja popularne kulture i suvremene umjetnosti.

Uz hedonističke slike koje preovladavaju u spotu, ritam sekcija jednostavno izvlači iz dubine poriv za divljačkim skakanjem na nekim budućim koncertima, dok Prlja svoju Divljakušu časti epitetima poput divlji ris, gmazulja divljeg roda, šumska divlja kupina, divlja ruža, muhara…

Upravo u subotu, 9. avgusta posetioci LOVE FESTa u Vrnjačkoj Banji imaće prilike da među nastupima preko 70 izvođača, vide i legendarni, kontroverzni, ekscentrični…kako god ga etiketirali svakako uvek drugačiji Let 3!

Korisni linkovi:
http://lovefest.rs/
http://www.eventim.rs/rs/ulaznice/lovefest-vrnjacka-banja-letnja-pozornica-352418/event.html
https://www.facebook.com/LoveFestVB

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne