Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 21 Feb 2018, i nalazi se u kategoriji Vesti.

LEE “SCRATCH” PERRY SE POSLE 16 GODINA VRAĆA U BEOGRAD

On je najveći muzički revolucionar 20. veka.

Da nije njega, ne bi bilo ni dub-a, reggae-a, elektronske muzike, niti ska zvuka kakav danas znamo.
On u devetoj deceniji ima energije, kao da mu je 18!
On je Lee Scratch Perry i on se vraća u Beograd posle punih 16 godina! Nije prvoaprilska šala! Stvarno će zajedno sa Mad Professor-om nastupiti u SubBeernom centru 1. aprila.
Za sebe kaže da je Bob-u Marley-ju reggae dao na poklon, a šta će Beograđanima pokloniti – otkriće art’n’music prestonički distrikt – Cetinjska ulica. Prvog aprila.

Ulaznice su već u prodaji u kafeu Šikarica (Skadarska 22) po superpromotivnoj ceni od 1.490 dinara.
Foto: Promo

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne