Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 24 Sep 2012, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

LAST HOPE, THE BRIDGE, CLOSE AT HAND @ Gun Club (petak 28. septembar)

O-ruk kolektiv predstavlja hardcore feštu koja će se odigrati u Gun Clubu u petak 28. septembra. 

U goste dovode Last Hope iz Bugarske, bend koji postoji od 1995. godine, grupu koja je sinonim za hardcore. Jedinstven stil, sirova energija i žestoki nastupi su njihov zaštitni znak. Svi koji prate evropsku hardcore scenu ne bi smeli da propuste nastup ovog bugarskog sastava.

Domaćini u Gun Clubu u petak biće žestoki The Brige i Close at Hand.

The Bridge je bend koji obećava sjajan šou, a budući da ga čine članovi grupa Hitman, Deadrise, Jain i Empty, publiku ne očekuje ništa manje od sirove hardcore energije. Isto će biti i sa Close at Hand, bendom čiji oštar stav ne može da se dočara bolje od nastupa uživo.

Gun Club će se u petak pretvoriti u pravu hardcore arenu, u izvor ne tako često viđene koncertne energije.

Ulaznice će se prodavati po ceni od 300 dinara na veče koncerta, na ulazu u klub.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne