Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 14 Mar 2017, i nalazi se u kategoriji Vesti.

LAKA priprema šou za zatvaranje prve Kontakt konferencije

Za zatvaranje prve regionalne Kontakt konferencija mora spektakl!
Mora da bude vrcavo i zavodljivo i zabavno u onoj meri koja će danima da ostavi zakucan osmeh na licu!
???
Zato je tu Laka!
???
Petak, 24. mart, 22:00
Elektropionir, Cetinjska 15
Ulaznice: 500 dinara u pretprodaji / 700 na ulazu u klub, na veče koncerta
Prodajna mesta: GIGS TIX i Eventim Serbia
???
Zna beogradska publika kakav šou od Lakina i Lelina ekipa donose, a u to će se uveriti i brojni gosti koji će posetiti Cetinjsku ulicu za vreme prve Kontakt konferencije.

U poslednje vreme Laka je izuzetno koncertno aktivan! Beogradski koncert će im biti prvi prolećni i daće im vetar u leđa za predstojeće nastupe u Zagrebu, Banjaluci, Bihaću, i na festivalima širom regiona.

Lakin aktuelni singl „Malokrvna“ zarazio je Balkan, što melodijom što spotom koji je vrlo uspešno realizovao Edvin Kalić.

,,Budimo životinje bez straha od sirotinje” i nemajmo kajanja jer nam je proš’o rok trajanja” poručuju Laka i Lela i još jednom dokazuju da su najoriginalniji i najpozitivniji sastav na regionalnoj muzičkoj sceni.

Malokrvna prevešće ga preko brvna i sve do Elektropionira gde će Laka posle skoro dve godine nastupiti u Beogradu kao zvezda drugog dana Kontakt konferencije koja podstiče kulturnu razmenu i kulturnu i turističku saradnju u regionu.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne