Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 08 Apr 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Laka najavio nove nastupe u Srbiji

Za Laku, sarajevsku muzičku atrakciju koju čine Elvir i Mirela Laković, vlada mišljenje da je najoriginalniji i najpozitivniji sastav na regionalnoj muzičkoj sceni! U Beogradu ih dugo nije bilo, a u Novom Sadu do sada nikada nisu nastupali!

Foto Laka 1

Premijerni nastup u Novom sadu pripremaju za subotu, 18. april, kao specijalni gosti na koncertu Obojenog programa u klubu The Quarter, a u prestonici će nastupiti u nedelju, 19. aprila, u Mikser House-u na velikom besplatnom koncertu koji će pokloniti Beograđanima.

Laka na muzičkoj sceni egzistira još od davne 1998. godine, a 2008. godine je postao i evropska atrakcija kada je sa hit singlom ,,Pokušaj” predstavljao Bosnu i Hercegovinu na izboru za pesmu Evrovizije. Zahvaljujući ekstravagantnom stilu, maštovitoj scenografiji, inspirativnim kostimima I izvrsnom smislu za humor, Laka je jedinstvena pojava na regionalnoj sceni!

Sa pesmom ,,Pokušaj” Laka je ovenčan i MTV nagradom za Best Adriatic Act, a u kolekciji ovog šarmantnog muzičkog sastava su i nagrade Davorin (za rock pesmu 2003. godine – singl ,,Mor’o”), Indexi (nagrada za debitantski album ,,Zec”, RSG (nagrada za pesmu godine ,,Zec”

Laka i Mirela jednom godišnje serviraju novi hit koji se ubrzo nađe na svim domaćim top listama i osvoji srca njihove verne publike. Aktuelni singl ,,Poželjenje” plasirali su krajem prošle godine I vratili su se u žižu interesovanja domaće publike.

Laka je ,,Pokušaj”, Laka je ,,Stvorenje”, Laka je ,,Poželjenje”, Laka su ,,Gasovi” – oni koji izazivaju osmeh na licu, baš oni koji su nam neophodni za konačan dolazak proleća!

Laka nestrpljivo čeka da ponovo nastupi u Srbiji – u novosadskom klubu The Quarter 18. aprila i u beogradskom Mikser House-u 19. aprila.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne