Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 24 Nov 2013, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Kultur Shock ponovo u Beogradu!

0013-ks_promo_03_1920Nedelja 8.decembar 2013, Dom Omladine u 21h

S obzirom da se svojom bogatom koncertnom ponudom uvrstio u mapu evropskih muzičkih metropola, Beograd je domaćin još jednom sjajnom svetskom bendu, čija muzika je podjednako zanimljiva hipsterima i najtvrdokornijim metal fanovima.

Predvođen sarajevskim frontmenom Đinom Jevđevićem, koji je kao u holivudskim biografijama prešao put od ratnog područja do kultnog statusa u Americi, KULTUR SHOCK nastavlja da ruši žanrovske barijere i svojim autentičnim zvukom pridobija armiju obožavalaca od Sijetla do Indonezije.

Kao I svi prethodni albumi koje je ovaj sekstet iz Sijetla objavio I najnoviji ‘’Tales Of The Grandpa Guru vol. 1’’ predstavlja pravo remek delo, koje ćete imati prilike da čujete na koncertu u Domu Omladine 8. Decembra 2013 u 21h.

Pretprodaja karata po ceni od 1000 dinara na sledećim prodajnim mestima:
Kafe Šikarica( Skadarska 22), Pinball Wizard Records (Makedonska 30) i Blagajna Doma omladine.

0012-ks_promo_01

Kultur Shock
Gino Yevdjevich- vokal, perkusije
Val Kiossovski- gitara, vokal
Chris Stromquist- bubnjevi I perkusije
Paris Hurley- violina, vokal
Guy M. Davis- bas, vokal
Amy Denio- saksofon, klarinet I vokal

Kultur Shock stil je nemoguće definisati – većina kritičara tvrdi da su oni sjajna mešavina bendova System Of a Down, SOAD, Gogol Bordello, Manu Chao, Gang of Four, The Pogues I balkanske folk muzike, ali ništa ne može da pripremi (ne)iskusne slušaoce na ono što će izaći iz njihovih zvučnika kada prvi put puste Kulture Shock numeru ili što će se desiti na njihovom čuvenom devedesetominutnom nastupu po kojem su poznati. Jedno je sigurno – ko god je čuo Kulture Shock, bilo da je običan fan ili Krist Novoselić, postao je fan benda zauvek!

Tokom proteklih 8 godina, bend je odsvirao više od 600 koncerata po Evropi I Americi – većinom solo svirki, a istakli su se I kao sjajne predgrupe Igiju Popu I The Stoogesima, Manu Chau, The Walersima, Gogol Bordellu I Burning Spearu.
Kultur Shock na ovogodišnjoj turneji nastupa gotovo svuda – od Londona do Istanbula, od Skandinavije do Severne Afrike, od Rusije do Japana I Indonezije.

official page: www.kulturshock.com
facebook: www.facebook.com/kulturshockband
twitter: www.twitter.com/kultur_shock
youtube: www.youtube.com/user/kulturshockrecords

a selection of live videos:
Kultur Shock – Duna – Sofia 2011

Kultur Shock – Sarajevo – Exit Festival 2010

Kultur Shock – Zumbul – Sarajevo 2012.

Kultur Shock – God is Busy – Exit Festival 2010

Kultur Shock – Seamstress… – Kunigunda festival 2012

Kultur Shock – Sheitan – Spancirfest – 2012

a full discography for free streaming:
www.kulturshock.bandcamp.com

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne