Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 07 Jun 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Kristali objavili novi singl

Beogradski bend Kristali objavio je novu pesmu, „Divan dan“, što je njihov prvi singl od izlaska albulma „Samo bluz“ (2013).

Pesma je snimana u studiju Qvart.

Kristali singl Divan dan

Kristali će večeras, 7. juna, održati koncert u Srpskom pabu u Čačku, uz slobodan ulaz. U utorak, 10. juna, očekuje ih nastup na humanitarnom festivalu „Noć za pomoć“.

Kristali postoje od 1993. godine i objavili su albume „Kristali“ (1994), „Dolina ljubavi“ (1997), „Sve što dolazi“ (2001) i „Samo bluz“ (2013).

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne