Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 15 May 2019, i nalazi se u kategoriji Vesti.

“Kontakt” nominovan za prestižno priznanje “Najbolje iz Srbije”

Priznanje ,,Najbolje iz Srbije” dodeljuju Privredna komora Srbije i Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija za najbolje robne i korporativne brendove Srbije u 23 kategorije.

U kategoriji ,,Najbolja turistička manifestacija u funkciji promocije Srbije” ove godine nominovan je i KONTAKT!
Kontakt je manifestacija koja se na poseban način bavi muzičkim biznisom

Za cilj ima, pre svega, umrežavanje organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova, i ostalih delatnika u kulturi i umetnosti, koji poslednjih godina imaju veliki uticaj na privredni razvoj regiona.

Treće izdanje Kontakta održano je u martu – Kontakt 2019 posetilo je više od 15.000 ljudi, a ovogodišnji program se odvijao na 15 lokacija, kroz 82 programa sa 130 učesnika iz 14 zemalja.

Glasanje za najbolje korporativne i robne brendove odvija se na sajtu www.najboljeizsrbije.com, i traje do 23. maja 2019. godine.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne