Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 10 Mar 2022, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Koncertna uvertira u šestu Kontakt konferenciju

Skoro tri godine Veliki prezir nije održao koncert u Beogradu, ali zato će ekskluzivnim nastupom u Anti Shop Eelektropioniru 19. marta da isprati online izdanja velike muzičke regionalne Kontakt konferencije i da najavi novi, šesti Kontakt, koji će se konačno održati uživo – koncertom uživo!

,,Povratak u novu normalnost” je lajt motiv Kontakt konferencije, a simbolično ga najavljuje Veliki prezir povratkom na binu sa koje je predugo izostao.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su u ograničenom broju u Anti Shop Elektropioniru, kao i putem tickets.rs prodajne mreže. Na veče koncerta, ukoliko ih ostane, koštaće 1.300 dinara.

Veče pre, u petak 18. marta, takođe u Anti Shop Elektropioniru u Cetinjskoj 15, očekuje se i koncert grupe Navy ne obećava.

Navy ne obećava foto: promo

Grupa Navy ne obećava kaže da je ,,vaš drugi omiljeni bend”. Kažu i to da ovih dana možemo da očekujemo izlazak njihovog novog albuma.
,,Bekstvo iz BGa” naziv je novog izdanja koje će premijerno uživo predstaviti na koncertu u Anti Shop Elektropioniru u petak, 18. marta.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 500 dinara dostupne su u Anti Shop Elektropioniru i putem Ticket Vision prodajne mreže, a na veče koncerta koštaće 700 dinara. Gosti na koncertu zagrevanja za Kontakt 2022 biće Sara Džesika Panker.

Foto: promo

Koncerti su najavljeni za 21h, a #Kontakt2022 se, kao i sva prethodna izdanja, organizuje uz podršku organizacije Sokoj.

Najveći događaj profesionalaca muzičke industrije u regionu, Kontakt konferencija, održaće se u Beogradu od 24. do 26. marta 2022, u organizaciji producentske kuće „Kontakt konferencija“, promoterske kuće Odličan Hrčak i Centra beogradskih festivala – CEBEF, pod pokroviteljstvom grada Beograda.

Kontakt 2022 biće podeljen u tri programske celine: tribine i paneli; izložbe i radionice; muzički deo programa (koncerti).

Za sve dodatne informacije na raspolaganju je sajt www.kontakt.org.rs.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne