Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 01 Jul 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Koncertna akcija Provetravanje 5. jula u Sremskoj Mitrovici

U okviru koncertne akcije Provetravanje, nakon Smedereva i Bora, u subotu, 5. jula selimo se u Sremsku Mitrovicu, gde će u Sokolskom domu (bivši Partizan) nastupiti Darkwood Dub, Partibrejkers, Električni orgazam i Zemlja Gruva.

22

Podsećamo vas da ova akcija ima humanitarni karakter i sav novac od prodatih ulaznica, biće uplaćen na račun za pomoć ugroženima od poplava.

Cena ulaznice je 300 dinara i mogu se kupiti na ulazu u Sokolski dom. Početak koncerta najavljujemo za 19 časova.

Provetravanje je otpočelo 2013. godine koncertima u Nišu, Kragujevcu i Užicu. Izvorno je zamišljeno kao trajna akcija koncertne agencije Odličan Hrčak, kojom težimo osvežavanju kulturnog prostora muzičkim i drugim umetničkim sadržajima i otklanjanju posledica nedostatka svežeg vazduha, kao što su tromost, ustajalost, obamrlost, letargija i nesvest.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne