Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 15 Jan 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Koncert obojenog programa u beogradskom Drugstore-u

Beogradski Drugstore u subotu 24. januara 2015. godine organizuje veče alternativnog zvuka! Na koncertu će nastupiti reprezentativni predstavnici nove i stare škole domaće alternative – Obojeni program i Ljubavnici.

Formiran osamdesetih godina u Novom Sadu, Obojeni program je jedan od retkih bendova koji publici tumači sadašnji trenutak, ignorišući trendove i formirajući sopstven zvuk koji je dovoljno elastičan da bude savremen. Hrabrost se čita u svim stadijumima produkcije i izvođenja muzike dok je potpuno neodoljiva kada je reč o naslovima albuma i pesama Obojenog programa.

10445570_1591923171037504_4964007866270581024_n

Ljubavnici su tajna bašta koja vodi do biblioteka nastanjenih vranama i tela koja padaju sa litice u glavi dvadesettrogodišnjaka. Poezija im je zavodljiva poput poezije Obojenog programa i nikada niste sigurni da li je pesma neka stroboskopom okupana ljubavna tema ili je reč o ludaku koji u rano jutro izbacuje đubre.

Elektronski zvuci su presudni element u aranžmanima oba benda što im obezbeđuje publiku sastavljenu od old school rokera, pankera, metalaca do srebrnih rejvera sa interneta.

Oba benda nose crni pojas kada je reč o nastupu!

Klub Drugtore se nalazi u Bulevaru Despota Stefana 115 (okretnica autobusa: 33, 37, 48, 58)

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne