Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 26 Jun 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Koncert grupe Velveti odložen za 3. jul

Koncert grupe Velveti koji je trebalo da bude održan večeras u 22h u Barutani odlaže se zbog pomeranja koncerta Bili Ajdola. Novi termin koncerta je četvrtak 3. Jul. Početak koncerta se najavljuje za 22h, a karte u pretprodaji koštaju 500,00 dinara.

1656415_512374065546076_275481827_n

Bend Velveti je nastao krajem novembra 2013. godine, s namerom da se oda počast frontmenu benda Velvet Underground, Lu Ridu, koji je preminuo 27. novembra 2013.

Ansambl Velveti čine Dejan Utvar (bubnjevi), Vladislav Rac (vokal i bas gitara), Milorad Ristić (vokal i gitara), Nikola Berček (vokal i gitara).

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne