Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 27 Nov 2008, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Koncert grupe Lutke

lutkeU pauzi redovnih jesenjih večeri koje se održavaju petkom u klubu Šiprazje, ovog petka INDIE-GO! specijal zbiva se u Studentskom kulturnom centru (Drugi novi klub – sala u prizemlju), gde vas očekuje pregrčt popularne alternativne gitarske i indie-pop muzike uz specijalni nastup beogradskog sastava Lutke uživo. Posle INDIE-GO! zagrevanja, Lutke bi trebalo da se pojave na sceni oko 23h, a repertoar će biti sastavljen od najpoznatijih pesama sa sva tri albuma, “Moderan svet”, “Polyester” I “Fontanela”. Grupa Lutke je nastala 1987. godine u Beogradu, a prvi demo snimci uključuju pesme “Budi nežna kao Dolly Parton”, “Noćna ptica”, “Srećan mi rodjendan” i “Smešak kobnog jutra”. 1996. godine izlazi album “Moderan svet” koji je bio koncipiran kao domaći odgovor na tadašnja gibanja u britanskoj muzici. Sa ovog albuma pamti se pesma “Ke putana”. 1998. godine izlazi album “Polyester”, izdanje za muzičku produkciju radija B92, sa koga je pesma “Sjaj” bila veliki hit na svim TV i radio stanicama. 2007. godine izlazi album “Fontanela” uz singl “NLO” koji je postao veoma zapažen na INDIE-GO! večerima i proglašen za najbolju domaću pesmu te godine.

Više informacija o bendu, kao i zvučne zapise, možete naći na: http://www.myspace.com/lutkeband
Veče počinje u 22h, a ulaznice koštaju 300 dinara. Ulaz posle koncerta staje 100 dinara. INDIE-GO! veče traje sve do 04h!

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne