Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 22 Jun 2021, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Kerber i Goblini na prvom Belgrade Fort Festu

Ne samo da su dugoočekivani bili koncerti uopšte, već i nastupi bendova koji će da budu nosioci novog festivala koji se rađa u Beogradu! KERBER i GOBLINI obeležiće prvo izdanje FORT FESTA koji se odigrava 9. i 10. jula 2021. u srcu grada – na Kalemegdanskoj tvrđavi.

,,Korona je za nas bila ZATVOR, u pravom smislu. Zakazani koncert je naša velika
radost. Zver je opet na slobodi. Kalemegdan, simbol Beograda i Srbije, oduvek pravo mesto za R’n’R žurke. Konačno LIVE”, kazao je Goran Šepa Gale, frontmen Kerbera, pred veliki beogradski koncert u okviru Belgrade Fort Festivala na kojem će nastupiti 9. jula.

Kerber ima još jedan veliki razlog za slavlje – 40 godina benda! Ovaj značajan jubilej započeli su objavljivanjem novog singla ,,Bestraga sve”, a sudeći prema komentarima, publika je željno iščekivala novi Kerber. Jedan od komentara, koji se posebno izdvojio na youtubeu, kaže: ,,Svi rock bendovi se promenili, svi! Samo je Kerber ostao dosledan i veran sebi. E, to je snaga!”.

U punoj snazi Kerber planira da izađe pred beogradsku publiku 9. jula! Prvog dana Belgrade Fort Festa, Kerberu će društvo praviti Nenad Zlatanović sa grupom Texas Flood.

Nosioci programa drugog dana Belgrade Fort Festa biće grupa GOBLINI, koji su posle šest godina diskografske pauze objavili hvaljeni album ,,Jednina”. Pandemija ih je sprečila da ga promovišu onako kako to najbolje znaju i kako priliči ovoj ekipi. Zato će i album ,,Jednina” i ostali hitovi Goblina da zagrme sa Kalemegdana 10. jula.

,,Ti si taj koga čekaju da menja” kažu Goblini na jednom od najvećih hitova sa aktuelnog albuma, i 10. jula će oni biti ti koji će promeniti dosadašnje stanje tišine i mirovanja – spektaklom koji pripremaju označiće povratak na velike bine među svoju brojnu publiku.

Pank rok feštu koja se sprema drugog dana Belgrade Fort Festa uveličaće i Six Pack, koje Beograđani nemaju često prilike da vide uživo, ali i PSI i Petar Pan.

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision prodajnim mestima i tickets.rs, kao i putem DD Tickets sistema.

Promotivni kontigent dnevnih ulaznica dostupan je po ceni od 1.200 dinara, u ograničenom tiražu.

Redovna cena biće 1.500 dinara, odnosno 2.000 dinara na veče održavanja festivala.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne