Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 08 Sep 2012, i nalazi se u kategoriji Izdanja.

Kartel: ,,Možda baš ti”

Pod etiketom izdavačke kuće Odličan hrčak u septembru 2012. godine objavljen je album ,,Možda baš ti“ grupe Kartel, dugoočekivan prvenac benda koji vredno stvara i svira već skoro četiri godine.

Atmosferičnom i melodičnom muzikom i žestokom svirkom, Kartel su već ,,kupili“ mnogobrojne poštovaoce domaćeg zvuka. Zapaženim spotovima za pesme ,,Budućnost’’ i ,,Niko nema pravo’’, Kartel su dokazali da ih osim sjajnih socijalno angažovanih tekstova koji nas nekada i surovo vraćaju u stvarnost, odlikuje i prepoznatljiv vizuelni identitet.

,,Ovo je osećaj za koji živimo od kada smo uzeli gitare u ruke… Izdavanje prvog albuma je poseban događaj u životu svakog muzičara. Naš rad, energija i emocije koje nas vode kroz muziku sublimirani su na ovoj ploči. Ovo je naše viđenje života, naš ugao iz kojeg posatramo svet oko sebe i biće nam drago ako ga bilo ko prepozna kao sebi blizak”, izjavio je povodom izlaska ovog jedinstvenog izdanja na domaćem muzičkom nebu Dejan Janjić, gitarista Kartela.

Album ,,Možda baš ti” je dostupan u prodavnici ploča Pinball Wizard Records, u Dallas Music Shopu, a moguće ga je poručiti i putem sajta izdavača http://www.odlicanhrcak.com/naruci/

Kartel je singl ,,Alkohol” postavio i na preslušavanje na

http://soundcloud.com/kartelmusic/kartel-alkohol

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne