Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 26 Dec 2017, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Kanda Kodža i Nebojša u SubBEERnom Centru

Nisu Kanda Kodža i Nebojša zaboravili na tradiciju koju neguju svakog prvog dana Nove godine. Tradicionalno će i 1. januara 2018. nastupiti u Beogradu, ali ovoga puta u prostoru u kojem do sada nikada nisu nastupali. U prostoru u kojem ni publika do sada nikada nije bila… Pored ,,Sve će da bude u redu” mantre kojom su zarazili svačije uši, a koju su prednovogodišnje prezentovali hit singlom ,,Misli dobro”, KKN poručuju da je 1. januar pravo vreme da se saberemo… zapravo subBEERemo na pravom mestu. Otkrili su i lokaciju tradicionalnog beogradskog prvojanuarskog koncerta – SubBEERni Centar – Cetinjska 15.

,,Prvi januar je odavno postao naš redovni koncertni termin u Beogradu, ali se prostori u kojima sviramo menjaju. 2018. otvaramo u novom koncertnom prostoru, u klubu SubBEERni centar u Cetinjskoj ulici. Mesto je novo, ali kao i pre, radujemo se prvojanuarskom koncertu, drago nam je što se uvek pojavi dosta ljudi koji sa nama dele radost predavanja muzici – bez pritiska očekivanja kao u onom sterotipnom pitanju ,,šta publika može da očekuje od vašeg nastupa”, tako da verujem da je ispred nas još jedna dobra prvojanuarska noć”, objašnjava Nenad Pejović, gitarista KKN-a ,,šta možemo očekivati od njihovog nastupa” prvog dana nove godine.

Ulaznice su dostupne po ceni od 1.000 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22), kao i na Eventim prodajnim mestima.
Na ulazu u SubBEERni centar, na veče koncerta, ulaznice će koštati 1.200 dinara.

***
Pratite KKN:
Facebook: facebook.com/kandakodzanebojsa
Instagram: @kanda_kodza_i_nebojsa

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne