Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 08 Nov 2016, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Kanda Kodža i Nebojša objavili novi singl ,,Prekidi ponovo” i najavili koncerte u Beogradu i Novom Sadu

Posle dve i po godine i ​više od 90 koncerata​ održanih širom regiona Kanda Kodža i Nebojša su objavili novi singl – ,,Prekidi ponovo”!

,,Aktuelni album ,,Volja za noć” objavili smo krajem 2014. godine i te dve godine razmaka su spontano postale praksa poslednjih desetak godina. Očigledno nam takav tajming odgovara…” iskren je Nenad Pejović – Neško, gitarista KKN-a.

kkn

Novi singl dostupan je na Deezeru i svim relevatnim digitalnim servisima za stream i download i samo je deo obeležavanja 25 godina rada benda.
Kanda Kodža i Nebojša se već uveliko pripremaju za dva velika i značajna koncerta povodom proslave jubileja. Prvi ih očekuje 19. novembra u novosadskoj Fabrici:

,,Novosadsku publiku smo oduvek doživljavali kao pristojnu, vernu i dobro obaveštenu! Toliko sjajne muzike je došlo iz Novog Sada… sigurno je da upravo publika ima dobar udeo u tome”, kazao je Neško, a osvrnuo se i na tradiciju prvojanuarskih beogradskih koncerata koja neće biti prekinuta ni ove godine. Prvog dana 2017. godine Kanda Kodža i Nebojša će nastupiti u Mikser House-u:

,,Kada smo počinjali sa prvojanuarskim koncertima, svirke u postnovogodišnjem mrtvilu su bile više andergraund incident nego uobičajen deo praznične ponude u prestonici, što je danas slučaj. Počelo je tako što su nas bukirali za svirku u klubu ,,Pazi škola” početkom 2005. To nam se svidelo, pa smo već od sledećeg januara rešili da nastavimo sa tim terminom i tako to traje do danas. Svi se ponašaju nekako rasterećenije tih nekoliko prazničnih dana… Uglavnom sa prvojanuarskih svirki pamtim nasmejane ljude, pa nas ta atmosfera obično ponese da sviramo ono što inače u formalnijim koncertnim okolnostima ne radimo – nove pesme, improvizacije, obrade…” dodao je Pejović.

Ulaznice za oba koncerta dostupne su na Gigs Tix prodajnim mestima, i to:
– Za novosadski koncert 19. novembra u Fabrici po pretprodajnoj ceni od 600 dinara (800 dinara na veče koncerta, na vratima kluba);
– Za beogradski koncert 1. januara 2017. u Mikser House-u po promotivnoj ceni od 800 dinara.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne