Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 18 Apr 2012, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

KANDA KODŽA I NEBOJŠA, BOLESNA ŠTENAD I SINESTEZIJA U GUN CLUBU

Ove nedelje nas u Gun Clubu očekuju Bolesna Štenad i Sinestezija u petak 20. aprila i klupski nastup Kande Kodže i Nebojše u subotu 21. aprila.

U petak, dakle, spektakularna zabava:

Veliki zajednički koncert i promocija albuma grupa Sinestezija i Bolesna štenad

Sinestezija promoviše ,,Šminkanje stvarnosti”, a
Bolesna štenad album ,,Loše, loše”, izdanja koja su već sjajno prihvaćena i od strane publike i od strane kritike.

Pre i posle koncerta, publiku u klubu će zabavljati R’n’R parti ubice uz ,,najsumnjivije” hitove sa svoje liste!

KKN će beogradski koncert održati u intimnoj atmosferi Gun Cluba uz specijalne goste – mladu grupu The Socks koja će zagrejati publiku za nastup jednog od
omiljenih beogradskih bendova. Očekujte najveće hitove KKN-a i poneko iznenađenje kojim Oliver i ekipa uvek iznenade svoje fanove.

Ulaznice mogu da se kupe po pretprodajnoj ceni od 700 dinara u kafeu Šikarica, Skadarska 22.

Posle praznične pauze, berza ploča i muzičkih suvenira se vraća u Gun Club u Miloša Pocerca 10. Najnovija izdanja, kao i retke primerke vinilnih izdanja možete nabaviti u nedelju 22. aprila u Miloša Pocerca 10 od 12 – 16h.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne