Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 22 Oct 2018, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Kadilak u glavi kaže: ,,Vizelj ima novi spot i koncert u beogradskom Elektropioniru 26. oktobra”

Grupa VIZELJ će u petak, 26. oktobra, u Elektropionir da se doveze ,,Kadilakom”.
Na zadnjem sedištu biće Klotljudi i Proto Tip.
Ova trojka, sinonim za autentični beogradski rokenrol, vodi nas u žestoku vožnju.

Koncert je najavljen za 21h, a ulaznice će biti dostupne na ulazu u klub, na veče koncerta, po ceni od 400 dinara.

A odakle njima ,,Kadilak”?

,,Singl ,,Kadilak” je prva pesma koja je nastala u novoj postavi benda, sa novim bubnjarem. Potrudili smo se da iskoristimo tu novu hemiju i dinamiku benda da izvučemo što više energije i sile iz sebe i mislimo da nam je to uspelo”, iskreni su momci iz grupe Vizelj i opravdano neskromno kažu ,,Luđi smo nego ikad!”

,,Kadilak” je dobio i video spot, koji nije slučajno snimljen u studiju ,,Požarevac” u Beogradu. ,,Ovaj studio je trenutno epicentar dešavanja mlade beogradske scene. U njemu, pored nas, obitava većina mlađih beogradskih bendova (Šajzerbiterlemon, Klotljudi, Gazorpazorp…). Spot je snimala i montirala Staša Bukumirović i njena ideja je bila da zabeleži generalni haos i rasulo koji se u ,,Požarevcu” odvijaju skoro svakodnevno”, objašnjava grupa Vizelj i dodaje da su planovi benda za sada ,,mutni”.

,,Imamo tzv. ,,povratnički” koncert u Beogradu 26. oktobra, u Elektropioniru, biće i nekih datuma po Srbiji, koji su još u fazi dogovora, a sviraćemo i na festivalu MENT u Ljubljani krajem januara. Do tada… Ko zna… Album još uvek nemamo u planu, ali možda vas iznenadimo još nekim pesmicama”.

I eto još jednog razloga da se njihov koncert u Elektropioniru ne propusti.
Petak, 26. oktobar, 21h: Vizelj, Klotljudi, Prototip

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne