Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 27 Mar 2019, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Jubilarni Popečitelji u beogradskom Elektropioniru i novosadskom CK13

Popečitelji će održati koncerte u Beogradu i Novom Sadu kojima će promovisati novi singl „Pozivanje“ i ujedno obeležiti par jubileja.

Bend ove godine slavi 25 godina rada i 15 godina od objavljivanja albuma „Ko radi“.

Foto: John Wolfrik

Pored akcenta na prvom albumu i novog singla, bend će svirati i numere sa dolazećeg albuma i odabir muzike iz dosadašnje karijere.

„Koristimo ovu priliku da pozovemo ljude koji nas prate i podržavaju da dođu na ovaj ritual. Da proslavimo par jubileja zajedno i bučno uđemo u neizvesnu budućnost.“ (Saša Furunović)

Beogradski koncert će biti održan u Elektropioniru 29 marta, a ulaznice za ovaj događaj su u pretprodaji po ceni od 600 rsd u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Cena ulaznice na dan koncerta biće 800 rsd.

Koncert u Novom Sadu je najavljen za 13 april, a biće održan u klubu CK13, što je još jedan jubilej jer bend nastupa peti put u ovom prostoru, a sam klub tada obeležava 12 godina rada.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne