Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 10 Feb 2020, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Još jedan beogradski koncert ZA KOJU!

Koncert će se održati 20. marta u beogradskoj Hali sportova u sklopu festivala Kontakt. Reč je o drugom koncertu humanitarnog karaktera kako bi se pomoglo izlečenju Dušana Kojića Koje – osnivača i prvog čoveka Discipline Kičme.

Na koncertu ZA KOJU! 20. marta u Hali sportova nastupiće Bajaga & Instruktori, YU grupa sa gostima: Radomirom Mihajlovićem Točkom i Nikolom Čuturilom – Čuturom, Partibrejkers i Straight Mickey and the Boyz.

Ulaznice su dostupne od 12. februara na Tickets.rs i to:

1.200 dinara parter
1.400 dinara tribine stajanje
1.900 dinara tribine sedenje

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne