Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 15 Apr 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

petak 20. april, Sportska hala JELEN TOP 10 U VRANJU – BESPLATNA ROK ŽURKA

Nova Jelen top 10 turneja zvanično je počela u petak, udarnički, sa dva koncerta u tri dana – u Šapcu u petak 13. i u Sremskoj Mitrovici 15. aprila. Novi nalet pozitivne energije o kojem već uveliko priča cela Srbija, u petak 20. aprila osetiće i svi ljubitelji muzike u Sportskoj hali u Vranju.
Vesela ekipa Jelen top 10 turneje odlučila je da i jug Srbije obraduje besplatnom žurkom za čak 4.000 ljudi uz najaktuelnije bendove na domaćoj sceni: Darkwood Dub, Block Out, Električni orgazam, Veliki prezir, Hypnotized, i lokalnu podršku – grupu Big Bug, bend koji je prošle godine osvojio drugo mesto na Jelen Demo Festu u Banja Luci i tako uvrstio rodni Pirot na muzičku mapu Balkana.
Akuelni hitovi grupe Darkwood Dub u sasvim novim aranžmanima, premijerno izvođenje pesama Velikog prezira i pre nego što počnu da pucketaju sa vinila koji uskoro planiraju da objave, horsko pevanje najvećih hitova Električnog orgazma, kolektivno đuskanje uz Hypnotized samo su mali deo nezaboravnog programa kojem će Vranjanci prisustvovati sledećeg petka.
Fanovi facebook stranice Jelen Pivo učešćem u mini kvizu znanja dobiće izuzetnu priliku da pre koncerta upoznaju omiljene domaće rokenrol zvezde!
Vidimo se na Jelen Top 10 turneji, jer znate da je najbolja zabava i najkvalitetniji provod uz Jelen pivo!Tačne informacije o terminima, mestima, izvođačima, kao i brojna iznenađenja očekuju vas na: http://www.jelentop10.com/ i http://www.facebook.com/pages/Jelen-Top-10/196688461038

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne