Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 16 Jun 2011, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Jelen Top 10 turneja u Beogradu!

U bašti SKC-a, u petak 17. juna, sa početkom u 18.30 časova, veliki koncert Jelen Top 10 turneje otvoriće bend Manisent i Mentalnost, dok u 19h nastupaju Bjesovi.

Nakon njihovog nastupa, beogradskoj publici predstaviće se grupa Block Out i bend Hypnotized. Zatim sledi nastup benda Kanda, Kodža i Nebojša, posle kojih će se predstaviti, nakon četiri godine pauze, grupa Eyesburn u originalnom sastavu.

Poslednji nastup pred ponoć, na beogradskom koncertu, rezervisan je za Darkwood Dub, koji su pored Kande, Kodže i Nebojše stalna postavka Jelen Top 10 turneje, koja je do sada obišla 13 gradova.

Ulaznice za koncert mogu se naći po ceni od 800 dinara, na blagajni SKC-a, dok će na dan koncerta, posle 19.30 časova ulaznice koštati 1000 dinara.

Posle koncerta u SKC-u, održaće se Jelen Top 10 after Party u Klubu Gun (Miloša Pocerca 10) na kome će nastupiti grupa Veliki Prezir.

Svi posetioci koncerta u SKC-u do 00.30h imaju bespatan ulaz, dok je regularna cena karte za ovaj dogadjaj 400 dinara.

Jelen Top 10 turneja obišla je do sada Novi Sad, Kragujevac, Čačak, Sremsku Mitrovicu, Leskovac, Šabac, Pančevo, Sombor, Suboticu, Banja Luku, Zrenjanin, Bor i Niš.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne