Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 05 May 2011, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Jelen Top 10 turneja prevazilazi sva očekivanja

Posle nekoliko nedelja najposećenijih koncerata u poslednjih 15 godina koji se dešavaju u sklopu Jelen Top 10 turneje koja je do sada obišla Novi Sad, Kragujevac, Čačak, Sremsku Mitrovicu, Leskovac i Pančevo, Jelen Top 10 turneja stiže i u Šabac.

Koncert u subotu, 7. maja, u šabačkom klubu Hard Rock, sa početkom u 20 časova, otvoriće bendovi Darkwood Dub, Kanda Kodža i Nebojša, Obojeni Program i Block Out.

Jelen Top 10 turneja pokrenuta je sa ciljem da promoviše kvalitetnu muziku i uzdigne je iz reda undergraunda, gde se trenutno nalazi po pitanju zastupljenosti po medijima. Planirano je da u okviru turneje, Jelen Top 10 obiđe ukupno 15 gradova.

“Zahvaljujući Jelen Top 10 turneji, mogu reći da je stasala generacija koja inspiriše i motiviše da radimo još bolje i kvalitetnije. Prijem publike i posećenost svirki govori o pravom mestu koje roken-roll zauzima na muzičkoj sceni. Ovo je odlična uvertira za album koji izlazi 1. jula.” – izjavio je Dejan Vučetić Vuča frontmen benda Darkwood Dub.

“Novi album je dosta optimističniji i vedriji! Ista energija prati Jelen Top 10 turneju, a upravo ona daje bendovima elan da prave dobru atmosferu i žurku. Cela turneja je izvan svakih očekivanja, sve pohvale za ideju i organizaciju.” – istakao je Vladan Rajović u ime celog benda Kanda, Kodža i Nebojša.

”Posle promene sastava, zvučimo nikad bolje. Jelen Top 10 svirke su nam jako važne, jer održavaju kontinuitet kvalitetne muzike, ali i pružaju priliku bendovima da se druže i upoznaju. Svi smo srećni, i bendovi i publika, jer je posećenost nastupa ogromna, a svi zajedno zvučimo ukomponovano i skladno.”, naveo je Branislav Babić Kebra, frontmen grupe Obojeni Program, posle nastupa u Pančevu u okviru Jelen Top 10 turneje.

Pored Darkwood Dub-a i Kanda Kodža i Nebojše koji su nastupili u svim gradovima gde se turneja održava, bendovi Obojeni Program, Hypnotized, Bjesovi, Veliki prezir, Multietnička Atrakcija, Block Out i Nežni Dalibor nastupali su i nastupiće u većini gradova Jelen Top 10 turneje.

Fotografije: http://balkanrock.com/galerija/v/jelen_top_10_turneja/

Novi spot Darkwood Dub: http://www.youtube.com/watch?v=ex8Eq6utFdE

Nastup grupe Obojeni Program iz Pančeva http://www.youtube.com/watch?v=_63K0xZndvc&feature=share

Novi spot grupe Kanda Kodža i Nebojša http://www.youtube.com/watch?v=di9tnYEloW8&feature=youtu.be

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne