Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 12 Apr 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

JELEN TOP 10 TURNEJA KREĆE SAD!

Novi nalet pozitivne energije u 10 gradova Srbije!
Prvu Jelen Top 10 turneju obeležilo je preko 100 sati žive rok svirke u 14 gradova, 10 bendova i više od 10.000 posetilaca uz besprekornu organizaciju, odlično druženje i sjajan provod sa publikom.
„Nastupali smo u gradovima u kojima nismo svirali po deset godina i upoznali i neku novu publiku koja je mlada i odlično prihvata Darkwood Dub.“, rekao je Dejan Vučetić Vuča, frontmen sastava Darkwood Dub, dok je Branislav Babić Kebra, frontmen grupe Obojeni program, o prošlogodišnjim koncertima rekao: “Oba koncerta su bila odlična, a Obojeni program je završio sa učešćem na turneji, rekao bih na najbolji mogući način. Hvala publici, bendovima sa kojima smo se lepo družili, i ljudima koji su sve ovo organizovali.”

Jelen Top 10 turneja 2012. počinje u Šapcu 13. aprila i Sremskoj Mitrovici 15. aprila!

Godinu dana iskusnija, ekipa Jelen Top 10 se iz studija vraća na točkove, okuplja najbolje R’n’R bendove i kreće u pohod na 10 gradova Srbije, i šire! Kao jedina televizijska forma koja neguje kvalitetnu urbanu muziku, Jelen Top 10 će od aprila do sredine juna najširoj publici približiti savremeni domaći zvuk uz specijalne goste iz regiona.
Neke lokacije na prošlogodišnjoj turneji koja je obeležila koncertnu sezonu i nadaleko odjeknula, bili su premali za sve koji su željno iščekivali ovaj R’n’R karavan u svom gradu. Zato su prostori za ovogodišnji Jelen Top 10 muzički pohod  birani pažljivije – za još širu publiku. Nova sezona podrazumeva i nova pravila – koncerti će uglavnom biti besplatni!
“Ove godine očekujemo još bolji provod i sjajne svirke. Ono što je jako važno je da će i lokalni mladi bendovi u usponu imati priliku da nastupe kao predgrupe najafirmisanijim domaćim bendovima!”, poručila je Ana Konjović, voditeljka emisije Jelen Top 10.

,,Nema stajanja, jer rokenrol definitivno treba da živi u Srbiji“, izjavio je Lazar Sakan na kraju prošlogodišnje turneje, i stajanja, zaista, nema!
Prva stanica ovogodišnje rokenrol avanture je Šabac i sala Doma Vojske, čija će vrata biti otvorena za 1500 ljudi, a Jelen Top 10 karavan se nakon samo dva dana seli u Sremsku Mitrovicu u salu SPC Pinki gde će obradovati čak 2500 ljubitelja rokenrola!
Jelen Pivo je organizator i glavni pokrovitelj najvećih muzičkih događaja u zemlji, a sa željom da se osnaži domaća rok scena, 2009. godine Jelen Pivo je pokrenuo i emisiju Jelen Top 10, a dve godine kasnije i Jelen Top 10 turneju. Nakon 2,5 meseca putujućeg rok zvuka na prošlogodišnjoj Jelen Top 10 turneji, publici u Srbiji i Republici Srpskoj predstavili su se bendovi Darkwood Dub, Kanda, Kodža, i Nebojša, Obojeni Program, Bjesovi, Veliki prezir, Block Out, Hypnotized i mnogi drugi.
Publiku i u 2012. godini očekuju brojna iznenađenja i najkvalitetniji provod uz Jelen Pivo!
Vidimo se na Jelen Top 10 turneji!
Tačne informacije o terminima, mestima, izvođačima, kao i brojna iznenađenja očekuju vas uskoro na: http://www.jelentop10.com/ i http://www.facebook.com/pages/Jelen-Top-10/196688461038
Potvrđeni bendovi: Elekrični orgazam, Darkwood Dub, Bjesovi, KKN, Obojeni program, Block out, Hypnotized, Atheist Rap, Let3 (gosti), 16x8x23

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne