Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 11 Oct 2007, i nalazi se u kategoriji Izdanja.

Jarboli: ‘Jedan čovek jedna rezolucija’

Pesme su snimljene 4. marta 2004. na koncertu u Drugom Novom Klubu SKC-a, osim ($) koja je snimana u podrumu kod Nemanje, Borisovom stanu, studiju Kombinat rekords (Vrbas) i studiju Desanka Maksimovič (Beograd). Ton majstor na koncertu bio je Nikola Vranjković; koncert je snimao Milan Barković Bare (studio Bare, Zemun); miks, produkciju i postprodukciju obavio je Boris u studiju Elektropionir (Beograd) i Podrum je bezbedan (Beograd).

Svirali, pevali i pravili galamu Jarboli: Boris Mladenović, Daniel Kovač, Nemanja Aćimović, Žolt Kovač i Sonja Lončar; slike za omot preuzete iz video spota za pesmu Rezolucija UN autora Miloša Gojkovića; omot je sklopio Žolt Kovač. Realizaciju ovog projekta pomogli su: Srđan Marković, Predrag Ivanović, Laza, Dejan Utvar, Tica, Gojko, Anamarija, Neočekivana sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar, Darkwood dub, Veliki prezir.

1. rezolucija UN ($)
2. da li u stvari ona nije bila oprezna?
3. samo ponekad
4. rezolucija UN
5. osloni se
6. vidim i znam

muzika i tekstovi: B.Mladenović, D.Kovač
izdavač: Odličan hrčak, 2005.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne