Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 30 Dec 2021, i nalazi se u kategoriji Vesti.

I posle rokenrola – rokenrol: novogodišnji praznici u Anti Shop Elektropionir dovode Artan Lili, Kandu kodžu i Nebojšu i Kendija

Novogodišnji program u Anti Shop Elektropioniru u Cetinjskoj 15 trajaće četiri dana i to:

31. decembra u novu godinu uvešće nas Artan Lili koncertom i specijalnim prazničnim DJ setom;
1. i 2. januara 2022. Kanda kodža i Nebojša nastaviće sa tradicijom koju neguje već više od 15. godina, samo što će ,,tradicionalni prvojanuarski koncert” da traje dva dana da bi ,,sve stalo u rokenrol” i kako, usled ogranničenih kapaciteta, niko ne bi ostao uskraćen za ovu tradiciju,
a 3. januara 2022. posle dve godine KENDI se vraća u Anti Shop Elektropionir i organizuje ,,treprizu reprize”

ARTAN LILI su pripremili poseban novogodišnji poklon za svoju publiku – singl ,,Rokenrol posle rokenrola”. Kao gost u pesmi se pojavljuje Zoran Kostić Cane, frontmen grupe Partibrejkers.
,,Ponovo smo uradili nešto drugačije od očekivanog i ovo je prvi od pet novih singlova napravljenih sa ekipom sa scene! Mogu samo da kažem da je saradnja ca Canetom bila izuzetna. Mislim da je poruka pesme “budi rokenrol posle rokenrola” vrlo važna za sve nas koji živimo u ovom ludom vremenu” – zaključuje Bojan Slačala.

Nakon bogate koncertne sezone, Artan Lili će u Beogradu nastupiti 31.decembra u Anti Shop Elektropioniru. Ulaznice su u prodaji na blagajni kluba po ceni od 2.000 dinara.

KKN FOTO: PROMO

KANDA KODŽA I NEBOJŠA biće zaslužni za to da ,,najsvetliji dani” u 2022. budu već 1. i 2. januar. Nastavljaju beogradsku tradiciju u Cetinjskoj ulici u Beogradu, u Anti Shop Elektropioniru, a ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.500 dinara dostupne su na blagajni kluba.

KENDI, Pablo Kenedi, kalambur-majstor: hopa, repa, trepa / hitmejker, bitbrejker, Aristokrat, Sokrat, Pančo Vilja, jaše od pesme do pesme, gradski fantom i njegov glas – alt, tenor, bariton, bas. Ulaznice su u pretprodaji u Zaokretu (Cetinjska 15), po ceni od 800 dinara, na vratima kluba, na veče koncerta, ukoliko ih bude ostalo koštaće 1.000 dinara.

KENDI FOTO: Promo

U Anti Shop Elektropioniru se sprovode epidemiološke mere propisane za ugostiteljske objekte na teritoriji grada, što podrazumeva i kovid propusnice, odnosno potvrdu o vakcinaciji, preležanom koronavirusu ili negativni test ne stariji od 48 sati.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne