Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 25 Dec 2008, i nalazi se u kategoriji Izdanja.

Hypnotized – Big Natural

Grupa Hypnotized iz Beograda je jedan od sastava koji je za kratko vreme postigao značajan uspeh na regionalnoj sceni. U standardnoj rok postavi (vokal, gitara, bass, bubanj) objavili su debi album ”Big Natural” (Odličan hrčak,2010).

Na albumu se nalazi devet autorskih pesama, ali i obrada hita Davida Bowie-a “Rebel Rebel”. Tekstovi svih pesama su na engleskom jeziku.

Osim provokativniih tekstova zahvaljujući kojima su stekli veliki broj fanova, grupa Hypnotized je prepoznatljiva i po nesvakidašnjim video spotovima snimljenim u filmskoj produkciji, što ih čini jedinstvenom pojavom na aktuelnoj rok sceni. Do sada su snimili tri spota za numere “2 is better than 1”, “Cursed Highway” i „Find someone else“ sa kojim su dospeli na prvo mesto MTV top liste ,,Domaćica“.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne