Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 12 Mar 2024, i nalazi se u kategoriji Vesti.

HALI GALI u Beogradu u subotu 23. marta! Energetska eksplozija u delimično kontrolisanom prostoru

Photo: Nenad Vujanovic

I ove godine Kontakt konferencija svoju kulminaciju imaće u kasnovečernjim i jutarnjim satima u Dragstoru, gde će se dešavati Hali Gali festival. Vreme je subota 23. mart, vrata se otvaraju u 22h. Karte su u prodaji u Zaokretu (Cetinjska 15), kao i online na RA sajtu (https://ra.co/events/1880355), a aktuelna cena ulaznice je 1500rsd.

Novo izdanje Hali Gali Festivala biće, kao što ste i navikli, energetska eksplozija u delimično kontrolisanom prostoru. Muzika će dolaziti sa svih strana: sa dve glavne bine u Velikoj sali, kao i sa dva manja stejdža. Predstavićemo novu Hali Gali #2 kompilaciju, nastupiće osnivači i novi članovi HG kolektiva, kao i mladi bendovi, prijatelji kuće, a biće i specijalnih gostiju.

Photo: Nenad Vujanovic

U Velikom klubu veče otvarajuČuvari Stvari, devojke će ove nedelje predstaviti debitantski EP “Tonem”. Program nastavlja šabački trio LU – njihov prvi album nastao u Down There Studiju izlazi do kraja proleća. MilanovačkiCactus Fields oduševio je prisutne nastupima u Ljubljani i Zagrebu i naravno da su očekivanja i ovog puta ogromna, dok proto tip najavljuju premijeru potpuno nove pesme uz standardne hitove, katarzu i horsko pevanje. Sitzpinker ima spreman još jedan novi singl, a znate i sami šta se događa u publici kada krenu “Sudan” i “Da li”… Vizelj nema milosti ni prema kome kada su na bini, razneli su svaki stejdž na kojem su nastupili ove godine, a kladionice primaju opklade šta će obraditi ovog puta. Finiš dešavanja u velikoj sali biće u znaku Gazorpazorp i Šajzerbiterlemon. Gazori su obećali da je 2024. godina “njihova” i da je vreme za debi album – uživo su uvek odlični, a “Proleće” je baš hit! Šajzeri su u najboljoj formi od postanka benda: usvirani, energični i spremni za igru “dok požar okružuje grad”.

Na HC stejdžu biće pakao, sve kreće posle ponoći,nastupiće Daze, Viking Krew, Ubili su Batlera, Neven, Suplex, Majak i Nabod!. Čejmberse preuzima DJ duo Bucalo i Thinker sa svojim popularnim dub setom, a pridružiće im se i dva specijalna gosta koji će biti najavljeni na dan dešavanja.

Izvođača je puno, Dragstor je ogroman, vi ste dobrodošli i biće kako biti mora, znate sve – “ovde nema nikog, nikog osim nas”.

https://www.instagram.com/haligali____/
https://www.facebook.com/haligaliofficial
https://youtu.be/ybVEEC5dPYA?si=y3Y_FUKjuh8M2415
https://haligali.bandcamp.com/album/hali-gali-2
https://www.kontakt.org.rs

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne