Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 22 Mar 2022, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Hali Gali specijal na Kontaktu!

Festival aktuelne alternativne muzike Hali Gali održava se od 2019. godine i na svakom svom izdanju pronalazi, promoviše i podržava mlade muzičke talente na srpskoj i regionalnoj sceni. Zbog svog uticaja i širokog spektra aktivnosti, Hali Gali je prerastao u muzički pokret pod čijim se kišobranom nalazi značajan broj lokalnih bendova. Pored muzičkih dešavanja izdati su: muzička kompilacija praćena tv emisijom, fanzin koji je predstavio preko 40 vizuelnih umetnika i pesnika, kao i jedan broj Hali Gali novina u saradnji sa kolektivom Matrijaršija. 

U subotu 26. marta od 22h, u prostoru kluba Dragstor, imaćete priliku da prisustvujete najnovijem Hali Gali specijalu, koji se ovim putem predstavlja na muzičkoj showcase konferenciji Kontakt. 

Hali Gali specijal prednost daje bendovima koji do sada nisu nastupali na ovom događaju. Na 4 bine kluba Dragstor između ostalih priliku da sviraju dobili su beogradski bend Sitzpinker koga nismo uživo videli već dve godine i predstavljaju nam pesme sa svog novog još neobjavljenog albuma, She Loves Pablo stižu iz Hrvatske kao najreprezentativniji bend tvrdog Zagrebačkog zvuka, makedonsko-slovenačka indie senzacija Rush to relax, domaći Nežni Dalibor koji je nedavno objavio svoj novi EP i kao poslednje izdvajamo Zenit Zed, novi bend frontmena dobro poznatog beogradskog sastava Presing, Zorana Kize Radovića koji stvara muziku koja je izuzetno lična, spontana, direktna i često brutalna. Pored njih tu su još i Bas i stega, Skier and Yeti i DJ-evi i muzički producenti: Bucalo, Traka, MANE b2b NA5A, Milf Magnet, Festival nasilja. 

Karte se mogu nabaviti u pretprodaji u kafiću Zaokret po ceni od 600rsd, na ulazu karta će biti 800 din.
Linkovi:
FB event: https://www.facebook.com/events/692489625429154
https://www.facebook.com/haligaliofficial/
https://www.instagram.com/haligali____/
https://www.facebook.com/KontaktBeograd

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne