Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 16 Jun 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Grupa Trigger objavila je svoje treće studijsko izdanje, album “Vreme čuda”

​​Treći album ,,teškometalne manufakture za proizvodnju buke“, grupe Trigger, upravo je objavljen​ pod etiketom Odličnog hrčka.​ Novo izdanje​ nosi naziv​ ,,Vreme čuda”

Vreme čuda predstavlja grupu Trigger u agresivnijem gitarskom izdanju, ali uz i dalje prisutno poigravanje sa različitim žanrovima po kojem je bend i poznat slušaocima. Album sniman skoro tri godine muzički su obogatili i mnogobrojni gosti iz Srbije i regiona – od prepoznatljivog Milutina Jovančića (Čovek vuk, Ex – Block Out), preko agresivnih vokala Marka Matijevića, (hrvatska etno -indastrial atrakcija Manntra) i operetskih metal vokala Vladimira Lalića (Viva Vox, Organized Chaos), pa do virtuoznih gitarskih deonica Emira Hota. Vreme čuda, prema rečima članova benda, sa jedne strane kroz stihove vrši autopsiju vrednosti modernog društva, a sa druge opisuje kako gubitak moralnog kompasa i vere u ljude utiče na naš duh:

Trigger - Promo HD

„Na ovom albumu se više bavimo onim što nas okružuje i kako se to odražava na nas kao pojedince, da li nas izazovi čine jačim ili nas lome i kradu smisao našim životima – šta je ono što nas definiše, da li je vera u materijalne vrednosti postala globalna religija u ovom vremenu čuda“, objašnjavaju članovi grupe Trigger lajtmotive novog izdanja.

Simboličnu naslovnu stranu albuma, na kojoj je čovek sa ribljim delovima tela u poslovnom odelu pokošen mecima, dizajnirao je Vladimir Petrović, dugogodišnji saradnik benda.

Treći album grupe Trigger najavljen je spotovima za naslovnu numeru ,,Vreme čuda” i pesmu ,,Ne hrani ljudoždere”, a bend je najavio da će tokom godine realizovati još nekoliko video spotova.

TRIGGER-Vreme-Cuda-Cover

Trigger iza sebe imaju prvenac „Ljubav“ zahvaljujući kojem su osvojili priznanja poput regionalne nagrade Indexi u Sarajevu i Najbolji bend po izboru slušalaca radija 202, ali i album Ex koji je pažnju šire publike privukao neobičnim obradama novotalasnih pesama sa područja bivše Jugoslavije.

Album Vreme čuda dostupan je na Deezer-u, kao i na svim drugim relevatnim servisima za digitalnu distribuciju muzike, a CD izdanje se očekuje početkom jula.

Pretite grupu Trigger:
www.facebook.com/bandtrigger
www.twitter.com/bandtrigger
www.youtube.com/TriggerVideo

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne